4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSRapla sportbowlingu huviringile Tallinna meistrivõistlustelt tublid tulemused

Rapla sportbowlingu huviringile Tallinna meistrivõistlustelt tublid tulemused

Maarek Lee

17.-19. veebruaril toimusid Mustamäe elamuskeskuses Tallinna lahtised meistrivõistlused bowlingus, mis oli ühtlasi ka Eesti reitingu võistlus. Raplast võttis osa mitu võistlejat meie huviringist, poiste juunioride arvestuses saavutas parima, viienda koha Kert Isakar (12) 1116 punktiga ehk 186 keskmist, mis pani pead vangutama nii mõnegi vanema mängija.
Poistest võistles veel pärast pikemat pausi Raju Reede, temale tuli üheksas koht. Tüdrukutest võidutses Kaisa-Ly Lee, kes sai ka Tallinna meistri tiitli, teise koha sai Marite Isakar, mis tõi meie huviringile kaksikvõidu. Tüdrukutest tegid debüüdi reitinguvõistlustel veel Lisette Pärtel, kes sai kaheksanda koha, ja Brit Marii Sinisalu, kelle tulemuseks oli seitsmes koht.
Naistest võistlesid Mari Karilaid (osales esimest korda suurturniiril) ja Raili Vaarpuu. Raili võitles ennast päris finaali välja, kuid pidi seal klubikaaslasele alla vanduma ja tulemuseks tubli teine koht. Mehi võistles Raplamaalt päris mitu, eelvoorudes olid Peeter Käsper, Lauri Isakar, Sulev Pärn, Heikki Haljasmets, Marek Tammsoo, Maarek Lee ja Tarmo Kast. Vahevooru ehk 16 parema hulka viskasid end Marek, Maarek ja Tarmo, mis eeldas vähemalt üle 203 keskmise skooriga mänge. Vahevoorust (neli mängu) sai edasi kaheksa mängijat ja nende hulka kuulusid ka Maarek ja Marek. Tarmo Kast sai 14. koha. Kaheksa paremat meest mängisid süsteemis round-robin omavahel kõik läbi ja finaali sai neli paremat. Lõpptulemus: Marek Tammsoo 7. koht ja Maarek Lee 5. koht. Esikoht Jaare Pentusele Tallinnast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare