3.8 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportRapla saalihoki võistkonnad said edasi nelja parema hulka

Rapla saalihoki võistkonnad said edasi nelja parema hulka

Annika Tammus

Rapla Hokiklubi meeskond, Kaitseliidu Rapla maleva naiskond ja Rapla Hokiklubi U13 tüdrukute võistkond said kõik põhiturniirilt edasi nelja parema hulka. Poolfinaalid toimusid naistel ja meestel Kiilis 4. märtsil, U13 tüdrukutel toimuvad Jõgeval 7. aprillil.
U13 tüdrukud lõpetasid meistrivõistluste põhiturniiri väga tublil teisel kohal, mis tagas edasipääsu (osales 6 võistkonda). Naiskond võitis Energialiigas veerandfinaali FinEst Flash’i vastu 5:0 (liigas osaleb 7 võistkonda) ja meeskond võitis 35+ liigas veerandfinaalis Tapa Valla Spordikeskust 5:1 (liigas osaleb 8 võistkonda).
Väga pingelises poolfinaalis jäi naiskond normaalajal viiki võistkonnaga EMÜ SK 3:3 ja võitis bullititega. Poolehoidjate valjuhäälse kaasaelamise saatel said naised edasi finaali. Meeskond kaotas samuti väga võitluslikus poolfinaalis Prosura vastu 4:5 ja läheb mängima 3.-4. kohale. Kaotus oli küll valus, kuid mäng kujunes väga tugevaks, mille üle võib uhke olla, ja medal on siiski edasi mängus. Kohamängud toimuvad Hiiumaal 8. aprillil.
Rapla maakonna meistrivõistlustel tuleb viimane põhiturniiri mängupäev 12. märtsil, osaleb 6 võistkonda. Võistkonnad mängivad omavahel läbi kaks ringi ja selle põhjal selgub Rapla maakonna meister ja paremusjärjestus, mis on aluseks järgnevale play-off formaadile, kus selgub Raplamaa liiga võitja. Liigas osaleb kaks võistkonda, kes maakonnameistri tiitlile ei saa pretendeerida, kuna võistkonnas on rohkem maakonnaväliseid mängijaid, kui lubatud, kuid liiga võidu nimel saavad nad võistelda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare