spot_img
3.3 C
Rapla
Laupäev, 1 apr. 2023
SportTreenerid osalesid koolitusel Rapla korvpallikoolis

Treenerid osalesid koolitusel Rapla korvpallikoolis

Rapla korvpallikool ja Avis Utilitas Rapla korraldasid neljapäeval, 2. märtsil koostöös Eesti korvpalliliiduga juba seitsmenda korvpalliteemalise koolituse. Seekord olid lektorid klubi enda treenerid Arnel Dedic ja Indrek Ruut.
Kohale tuli treenereid kogu Eestist, kes said päevase koolituse jooksul osa kolmest loengust, millest kaks kandis ette Avis Utilitas Rapla peatreener Arnel Dedic. Kaitsemängu oskuste arendamisest U18 ja teise liiga võistkonna näitel rääkis Indrek Ruut. Kokku käis koolitusel rohkem kui nelikümmend treenerit.
Samasugune koolitus on toimunud varakevadisel ajal ka varasematel aastatel. Näiteks 2022. aasta märtsis tegi ettekande meeskonna toonane peatreener Lluis Riera. Rapla korvpallikool plaanib kevadiste koolituste traditsiooni jätkata ka 2024. aastal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused