15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
UudisedRaplas avati Eesti esimene apteegi iseteenindusautomaat

Raplas avati Eesti esimene apteegi iseteenindusautomaat

Rapla Prismas avas BENU apteek 29. märtsil pilootprojektina Eesti esimese iseteenindusautomaadi. Esialgu saab automaadist osta vaid käsimüügiravimeid ja muid apteegitooteid. Retseptiravimite müük vajab seadusemuudatust. BENU frantsiisijuht Rainer Kaseväli sõnul on eesmärk lahendada tulevikus selliste automaatidega valveapteekide probleem Eestis. Praegu on iseteenindusautomaat siiski vaid täiendus olemasolevale Prisma BENU apteegile ja töötab selle lahtiolekuaegadel. Lisaks ostudele saab iseteenindusautomaadis konsulteerida videosilla vahendusel ka proviisoriga.

Iseteenindusautomaadi tehnilise lahenduse on välja töötanud tehnoloogiaettevõte Grab2Go.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Risti
30. märts 2023 11:26

Käisin terve Prisma läbi, polnud mingit Benu, ei tavalist ega iseteenindusautomaati. Need olid hoopis Risti keskuses. Nojah, samas keskuses asub ka Prisma… Aga apteegile kõige hemal asub hoopis tualett. Kas siis poleks õige öelda, et iseteenindusautomaati asub TUALETIS?

Vant
30. märts 2023 16:57
Vasta  Risti

Kle, pime, võta nüüd oma viimased rohud ära ja vuta-vuta prismasse tagasi … peauksest sisse ja paremale. Saad uued rohud ja mitu päeva pole tualeti juurde asja. 😁

An.
4. apr. 2023 15:00
Vasta  Vant

Palun vii end kurssi asjaoluga, et tegemist on Risti keskusega milles siis asub Prisma, Pepco ja Benu. Vastavatud Benu automaat ei asu Prismas nagu väidetakse artiklis, ikka Risti keskuses!
Maakeeli võib oma pereringis ju öeldagi näiteks, et ma käisin selveri weekend’i poes aga ajakirjanik peaks ikkagi kasutama keskuse õiget nime!