15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
UudisedRapla noor tegi Eesti bowlingus ajalugu

Rapla noor tegi Eesti bowlingus ajalugu

Maarek Lee

Kert Isakar tegi Eesti reitinguvõistlustel kõige uskumatuma tulemuse, kui viskas eelvoorudes ideaalse tulemuse 300 punkti. Ta on nüüd kõige noorem Eesti mängija, kes sellega on läbi aegade hakkama saanud.
Selline tulemus on haruldane ka täiskasvanute seas. Vahel tuleb ette mitu võistlust järjest, kus keegi sellist tulemust kirja ei saa. Noorte seas on see veel eriti haruldane. 300 punkti teenimiseks tuleb kaksteist korda järjest kõik kurikad maha saada. Eelmine rekordiomanik oli Kert Truus, kes on nüüd Kert Isakari treener.
24.-26. märtsil toimusid Tartu funbowlingu saalis Eesti reitinguvõistlused. Raplast võttis osa mitu sportlast. Kert Isakari viie mängu keskmine tulemus eelvoorus oli 227,6 punkti, mis andis absoluutarvestuses üheksandana edasipääsu vahevooru. Rapla sportbowlingu huviringist võttis osa veel Kaisa-Ly Lee (tüdrukute arvestuses esikoht keskmisega 190,6) ja Marite Isakar (tüdrukute kolmas koht keskmisega 166,6).
Kaisa-Ly ja Marite olid juba eelnevalt taganud pääsu Eesti koondisesse ja esindavad sel nädalal Austria pealinnas Viinis Eestit. Seal võetakse mõõtu Euroopa paremate poiste ja tüdrukutega.

Naistest osales Raili Vaarpuu. Meestest esindasid Raplat Marek Tammsoo, Meelis Malva, Tarmo Kast, Heikki Haljasmets, Maarek Lee, Rene Kivi, Peeter Käsper ja Lauri Isakar.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare