12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ArtikkelTervisekonverents tõstis tähelepanu keskpunkti vaimse tervise

Tervisekonverents tõstis tähelepanu keskpunkti vaimse tervise

Tervisekonverents Rapla riigimajas tõi kokku oma valdkonna töötajad nii Rapla maakonnast kui ka mujalt Eestist. Sellega võeti kokku ühe aasta pikkune projektiperiood, mis kandis pikka nime “Hoolekande- ja tervishoiusüsteemi koordinatsioonimudeli rakendamine Raplamaal”.

Projekti raames alustas 1. aprillil 2022 Rapla perearstikeskuses hoolduskoordinaatorina tööd Kaja Osijärv. Konverentsil vaadati tagasi nii sellele ajale kui ka vaimse tervise valdkonnale laiemalt.
Kaja Osijärv pidi esialgu konverentsil ka esinema, kuid haiguse tõttu tuli tal siiski kõrvale jääda. Konverents toimus kolmapäeval, 29. märtsil Rapla riigimaja suures saalis ning tõi kokku üle seitsmekümne osaleja. Ettekandeid sai jälgida otseülekande vahendusel ka sotsiaalmeediast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare