17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
SportRapla korvpallikool võitis Saku II liiga tiitli

Rapla korvpallikool võitis Saku II liiga tiitli

Möödunud nädalavahetusel jõudis lõpule korvpalli Saku II liiga hooaeg. Finaalturniir peeti 14.-15. aprillil Raplas Sadolini spordihoones. Kodusaali ning fännide toel võitis Saku II liiga tiitli Rapla korvpallikooli võistkond. Laupäeva pärastlõunal peetud finaalmängu Audentese SK/Tallinna Ülikool/TSK vastu võitis Rapla 82:78.

Saku II liiga on Eesti korvpallipüramiidis tugevuselt kolmas liiga. Kõige kõrgem aste on Paf Eesti-Läti korvpalliliiga, sellele järgneb Saku I liiga ja seejärel tulebki Saku II liiga. Seal mänginud Rapla korvpallikooli meeskonna moodustasid suuresti noored mängijad, kelle sihiks on mängida end välja meistriliiga meeskonna juurde. Teiste seas kuulusid koosseisu Jan Märten Ratas, Kaarel Välb, Markus Ruubel ja Karmo Kilk, kes on kõik rohkem või vähem esindusmeeskonna õhku nuusutanud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare