-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedKehtna kutsehariduskeskus salvestas kooli tutvustavad saated Raplamaa Sõnumite toimetuses

Kehtna kutsehariduskeskus salvestas kooli tutvustavad saated Raplamaa Sõnumite toimetuses

Kehtna kutsehariduskeskus salvestas oma kooli tutvustavad podcasti-formaadis saated ning kasutas selleks Raplamaa Sõnumite toimetuses olevaid võimalusi. Kahe päeva vältel salvestati kokku viis saadet, millest igaüks tutvustab ühte koolis õpetatavat valdkonda.
Erinevates salvestustes tuleb juttu ehitusest, toitlustusest, infotehnoloogiast, tehnikast ja üldharidusest. Iga salvestuse jaoks käisid rääkimas valdkonnajuhid. Intervjuusid viis läbi Kehtna kutsehariduskeskuse arendusosakonna projektijuht Mariliis Vest. Iga salvestuse pikkus on 15-25 minutit ning neid saab kuulata nii kooli veebilehel kui ka Spotify keskkonnas. Need pandi sinna avalikult üles käesoleva nädala alguses.
Vest ütles, et salvestused on mõeldud kõigile, kes soovivad kooli kohta rohkem teada saada, kuid pole aega, et veebilehelt põhjalikke tutvustusi lugeda. “Need on mõeldud kuulamiseks kas või sõidu ajal autos,” sõnas Vest. Tegemist on uue lähenemisega, et kooli pakutavaid võimalusi avalikkusega jagada.
Veel ütles Vest, et esimesed viis salvestust ei pruugi olla lõplikud. Tegelikult on juba välja käidud veel ideid, kuidas võiks kooli samas formaadis tutvustada. Nii näiteks pakkus Vest välja, et järgmised salvestused võiksid olla kooli ajaloost, kutseharidusest laiemalt ning Erasmuse projekti võimalustest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare