9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedRapla–Varbola teehooldus jättis maha robustse vaatepildi

Rapla–Varbola teehooldus jättis maha robustse vaatepildi

Transpordiameti teehooldus paneb möödasõitjate südamed valutama. „Päris kole vaatepilt,” tõdeb üks Raplamaa Sõnumitele vihje saatnu.

5 KOMMENTAARID

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Möö
19/04/2023 06:54

😁😀 Pole midagi uut siin päikese all. Juba 56 aastat tagasi Ühistöös kirjutati selliseid artikleid
https://dea.digar.ee/cgi-bin/dea?a=d&d=uhistoo19670725.2.11.7&e=——-et-25–1–txt-txIN%7ctxTI%7ctxAU%7ctxTA————-

Kurb
19/04/2023 14:40
Vasta  Möö

See on väga kurb pilt ja tundub kättemaksuna kellelegi. Kellele? Kogu see tee Raplast Varbolani oleks nagu nüri asjaga (töösaag see küll pole olnud) ja vihase mehe poolt ära lõigatud. Palun küll ka, et ta nüüd ise lihtsalt saega kõik selle korda teeks. Suvi tuleb ja Raplamaast ei tohiks jääda selline pilt sõidul Pärnu mnt poole. See on eelkõige maine küsimus praegu, sest puud on nii või teisti ära nüsitud ja selles mõttes kahjustatud.

Riina Valvik. Mahlamäe elanik, looduse armastaja
19/04/2023 19:29

Kallid kaasmaalased mul on teile küsimus. Nimelt neile, kes ka Raplas, Mahlamäel oma korteriühistutes otsustate peaaegu ühehäälselt võtta oma uue kuue saanud(hiljuti) maja ümbert kümneid puid maha. Kas te tõesti armastate ainult asfalti ja autosid? Metsad võetakse maha, linnud kolivad majade ümbrusesse. Armastame puid, puhast õhku linnulaulu ja puude varju. Kas tõesti teile see ei meeldi? Ärge tooge lolle vabandusi, et puu kukub maja peale. Kas teile tõesti meeldib ainult asfalt ja kivi?

Mari
20/04/2023 14:43

Loodetavasti oled märganud, et Mahlamäe majade juurde on ka paljudesse kohtadesse uusi, sobivamaid ilupuid ja põõsaid juurde istutatud, lilleklumpe rajatud. Ei saa ainult emotsioneerida, vahel on tõesti vaja ka mõni ülekasvanud puu maha võtta. Kunagi istutades olid need metsapuud tillukesed ja kahjuks keegi ei mõelnudki siis, kui lähedale majale või akendele need kasvavad. Kui puud varjutavad kogu akendesse langeva valguse või on muutunud murdumisohtlikeks ja kõnniteid oksaräguga risustavateks, on mõnede puude väljavahetamine õigustatud. Elurajoon ei ole siiski põlismets või džungel.

Ka Mahlamäe elanik ja loodusearmastaja
21/04/2023 10:00

Kahju, kui rohelised panevad ette roosad prillid ja ei näe puude taga metsa. Esitan veel mõned põhjendused (Teie arust lollid vabandused), miks vahel on puude mahavõtmine vajalik, kuigi raske otsus. Puud olid istutatud aastakümneid tagasi maja põhjapoolsele küljele liiga ligidale ja liiga tihedalt. Kasvasid viiekordsest majast kõrgemaks ja moodustasid fassaadi ette valgust varjava ja niiskust kinnihoidva müüri. Niigi põhjapoolsed ruumid muutusid seetõttu veel niiskemakas ja pimedamaks. Tihedalehelised puud ei kuivanud peale vihmasadusid ära terve päeva jooksul, sest päike neile peale ei paistnud. See põhjustas aastate jooksul maja seinale samblikuid ja hallitust. Samuti olid puude juured hakanud kergitama majaesist kõnniteed ja… Loe edasi »

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused