26.6 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
UudisedVesiroosi kooli õpetajad mälestasid kunagist direktorit Jaan Kurmi

Vesiroosi kooli õpetajad mälestasid kunagist direktorit Jaan Kurmi

Teisipäeval, 18. aprillil möödus 60 aastat Jaan Kurmi (18.04.1963 – 14.10.2011) sünnist. Sel puhul käisid Rapla Vesiroosi kooli õpetajad ja töötajad kunagise direktori haual ning süütasid seal küünlad.
Kurm on maetud Rapla kalmistu uude osasse. Kalmul meenutati nii tema iseloomu kui ka tööd direktori ja õpetajana. Ühtlasi meenutati, et Jaan Kurm armastas kõiki uusi tehnoloogilisi vidinaid ning samuti kuulas ta meeleldi industriaalmuusikat. Meenutustest tuli ühtlasi välja, et ta armastas ka kasse.
Jaan Kurm oli toonase Rapla II keskkooliga seotud alates 1988. aastast, kui ta töötas seal majandusjuhi ja ajalooõpetajana. Direktorina töötas ta seal aastatel 1993-1996.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare