13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
PersoonAnnika ja Tarmo Tammus panustavad kogu vaba aja saalihokisse

Annika ja Tarmo Tammus panustavad kogu vaba aja saalihokisse

Saalihoki on kiire ja tehniline mäng, mis on viimastel aastatel aina rohkem harrastajate tähelepanu köitnud. Sellele alale on sõrme andnud ka abielupaar Annika ja Tarmo Tammus, kes mängivad ise, tegutsevad noortetreeneritena ning kõige tipuks on ka organisaatorid, et võistlusi saaks läbi viia.

Mõlemad teevad seda kõike vabast ajast ja tahtest ning põhitöö kõrvalt. Mis neid saalihoki juures hoiab? “See on väljakutse, mis annab elule lisaväärtuse,” vastas Annika.
Käes on aprilli lõpp, mis tähendab, et sisehooajale tõmmatakse nüüd joon alla. Loetud nädalad tagasi võitis Kaitseliidu Rapla maleva naiskond teist aastat järjest Energialiigas kuldmedalid ning möödunud pühapäeval, 23. aprillil jõudis lõpule Raplamaa liiga. See aga ei tähenda, et kaikad visatakse nurka. Suvel jätkatakse mängudega hoopis teises formaadis ehk mängima hakatakse tänavahokit.
Viimase kümne aasta jooksul on saalihoki teinud Rapla maakonnas läbi olulise arengu. Juurde on tulnud harrastajaid, kellest on välja kujunenud sõpruskonnad, kes üksteiselt regulaarselt mõõtu võtavad. Nii näiteks osales hooajal 2022/23 Rapla maakonna meistrivõistluste põhiturniiril kuus võistkonda. Ühed neist olid küll külalised Läänemaalt, kes mängisid kaasa, ent Raplamaa meistritiitli peale ei konkureerinud.
Ka Järvakandi Pistleek ei konkureerinud maakonna meistritiitlile, sest neil oli koosseisus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare