8.8 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
UudisedSaksa Kevad lõi Raplas õitsele

Saksa Kevad lõi Raplas õitsele

Saksa Kevade tähistamine on täies hoos. Raplas koordineerib ja viib seda läbi Rapla gümnaasiumi saksa keele õpetaja Grete Elbrecht. Nagu nimigi ütleb, tähistatakse seda kogu kevade jooksul. Tegelikult sai Saksa Kevad Raplas alguse juba enne ametlikku avamist Tallinnas. Festival lõpeb 9. mail.

Mis üldse on Saksa Kevad? Tegemist on iga-aastase sündmusega, mis toob kokku saksa keele ja kultuuri sõbrad ning tutvustab Eesti ja Saksamaa vahelisi kultuurisidemeid laiemalt. Rapla gümnaasiumis mindi sellele lainele juba märtsi lõpus. 27. märtsil toimus maakondlik saksa keele olümpiaad, mida korraldasid üheskoos Rapla, Kohila ja Märjamaa koolid. Päev hiljem, 28. märtsil oli Raplas Saksa filmi päev, mis oli Rapla gümnaasiumi, Goethe Instituudi, Rapla kultuurikeskuse ja Rapla kino ühisprojekt.
Projekt kandis pealkirja “Tere tulemast Saksimaale!”, mis on fraas möödu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused