6.6 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
TVVideopodcast: Jaak Karp ja Tormi Niits võtavad kokku senise seeria Pärnu Sadama...

Videopodcast: Jaak Karp ja Tormi Niits võtavad kokku senise seeria Pärnu Sadama vastu

Avis Utilitas Rapla peab reede, 28. aprilli õhtul senise hooaja olulisima kohtumise kui edasipääsu nimel heideldakse Pärnu Sadamaga. Et rääkida nii sellest mängust kui neljast senisest vastasseisust, tulid Raplamaa Sõnumite toimetusse külla Jaak Karp ja Tormi Niits. Muuhulgas tuleb juttu sellest mis toimus teisipäevases mängus kolmanda veerandaja lõpus kui Risto Valge tabas Pärnu poolelt kaugviske. Jaak Karp selgitas, et tegelikult oli Rapla pingil teada mis liikumise peale Pärnu läheb, kuid kahjuks ei suudetud seda takistada. Samuti räägib Tormi Niits üle selle momendi kui ta teisel poolajal koos veaga palli korvi viskas ning endast emotsiooni välja lasi. Vestlust suunab Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare