12.2 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
UudisedÕpiraskustes noorte puhul on oluline roll koostööl

Õpiraskustes noorte puhul on oluline roll koostööl

Teataval hulgal noortel tekivad põhikoolis raskused koolikohustuse täitmisega. Ühe lahendusena suunatakse õppurid mittestatsionaarsesse õppevormi, mis aga koolide arvates ei ole kõige parem pääsetee. Lahendusena näevad erinevad osapooled suurendatud koostööd.

Kui ühel põhikooli noorel tekivad koolikohustuse täitmisega probleemid, otsitakse tihtipeale lahendust Rajaleidja võrgustikult. Rajaleidja pakub tasuta õppenõustamist, mille käigus selgitatakse välja lapse õppimise või käitumisega seotud probleemid, mis takistavad tema edukat haridusteed. Raplamaal suunab Rajaleidja ühe lahenduskäiguna noored Kehtna kutsehariduskeskusesse (KHK), mittestatsionaarsesse üldharidusõppesse.
See tähendab, et õppuritel tuleb edaspidi koolis kohapeal käia kahel päeval nädalas, kuid selle võrra suureneb koduste, iseseisvate tööde maht. On siit-sealt kuulda, et selline asjade korraldus pole õpilastele just kõige parem, sest need,

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused