-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedTervist edendavad lasteaiad sportisid Varbolas

Tervist edendavad lasteaiad sportisid Varbolas

„Nii palju lapsi pole meie aedkooli juures veel olnud,“ arvasid Varbola lasteaia õpetajad teisipäeva, 2. mai keskhommikul. Varbolasse tulid spordipäevale Raplamaa tervist edendavate lasteaedade koolieelikud, kokku poolteistsada mudilast.

Kokku on tervist edendavaid lasteaedu üheksa, võistlusalasid oli kümme. Raplast olid kohal Päkapikk, Kelluke ja Naksitrallid, Järvakandist Pesamuna, Kohilast Sipsik ja Prillimäelt Põnnipere, Varbolast aedkool, Märjamaalt Pillerpall, Aespa-Sutlema lasteaiast Metsaveere ja Linnupesa rühm.
Avasõnad lausus Märjamaa valla spordikeskuse juhataja Mart Tilk. Enne võistlema asumist tehti rongkäik küla kortermajade vahel, et võimalikult rohkem inimesi võiksid näha lapsi, kes kandsid lasteaedade lippe-loosungeid ja liikuma innustavaid loosungeid. Võõrustajad

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare