26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedRaseiniai delegatsioon tutvus Raplamaa haridusasutustega

Raseiniai delegatsioon tutvus Raplamaa haridusasutustega

Leedu sõprusmaakonna haridusjuhtidele avaldas Rapla maakonnas eriti muljet Kohila lasteaed Sipsik, kus lapsed lihtsalt ei käi lasteaias, vaid neid valmistatakse eluks ette.

Möödunud nädalal külastas Rapla maakonda Leedu sõprusrajooni Raseiniai esindus. Seekordne külaskäik keskendus haridusvaldkonnale. Leedulaste delegatsiooni kuulusid Raseiniai piirkonna haridusametnikud ja koolidirektorid. Nende visiit kestis neli päeva – Eestisse saabusid nad teisipäeval, 2. mail ning sõitsid tagasi kodumaale reedel, 5. mail. Raplamaa poolelt võõrustasid neid Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) ja Raplamaa koolijuhtide ühenduse juhatuse liige Hannes Vald.
ROL-i esindaja Tavo Kikas ütles, et Leedu kolleegide külaskäik oli viisakusvisiit, mille rõhuasetus oli haridusvaldkonnal. Kokkuleppeid selle külaskäigu vältel ei sõlmitud ning samuti ei allkirjastatud lepinguid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare