-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
UudisedUute omanikega said Höhles alguse suured laiendustööd

Uute omanikega said Höhles alguse suured laiendustööd

Höhle OÜ on oma algusaegadest saati toetunud põhimõttele ajada kohalike meestega rahvusvahelist asja. Nüüd viidi see põhimõte uuele tasemele. Ettevõtte senised omanikud Toomas Koobas ja Tõnis Kaasik müüsid selle rahvusvahelisele kontsernile HellermannTyton.

Leping allkirjastati kuu aega tagasi 4. aprillil. Selle tehinguga kaasneb ka uute omanike 10 miljoni euro suurune investeering tehase laiendamisse. Mai alguses said tööde ettevalmistused alguse.
Alates 2016. aastast on Höhle OÜ tegutsenud mikrotorusid ja kaablikaitsmeid tootva ettevõttena. Esialgu asus nende tootmine Jaluse külas Harviker OÜ külje all. 2019. aastal pandi tootmine käima praeguses asukohas Lõiuse külas, mis asub kohe Pirgu küla kõrval. Kui praegu tehasele eemalt läheneda, asub see keset põldu. Lähiajal muutub aga vaatepilt hoopis teistsuguseks.
Koos uute omanikega saabus ka märkimisväärne investeering tootmise laiendamisse. Need plaanid olid ettevõttes juba mõni aasta tagasi, kuid elluviimiseks oodati võimalust, mis nüüd avanes. Praegu asub Höhle OÜ tootmine 7000 ruutmeetri suurusel pinnal, juurdeehituse valmides lisandub sellele aga 10 000 ruutmeetrit.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare