9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedRoadly pälvis kõige kasutajasõbralikuma e-poe tiitli

Roadly pälvis kõige kasutajasõbralikuma e-poe tiitli

Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee tunnustas 10. mail toimunud e-kaubanduse UX konverentsil kõige kasutajasõbralikumaid e-poode.

Kategoorias “Kodu, aed, mööbel, ehitus” pälvis 2023. aasta kõige kasutajasõbralikuma e-poe tiitli kohalik ettevõte Roadly. Tiitleid jagati välja kuues kategoorias.
Roadly on Raplamaalt alguse saanud ettevõte, mis on loonud pinnasetäite ja muude materjalide tellimiskeskkonna, tuues kokku kliendi, karjääri ja materjali transpordi. Roadlyga on seotud raplamaalased Marten Jõgi ja Kethy Bonder.
„Roadly on sündinud soovist pakkuda parimat kasutajakogemust kõigile osapooltele – klientidele, sõitjatele ja karjääridele. Meie platvorm on ehitatud nullist üles arvestades maavarade ja muude raskesti transporditavate toodete tellimise eripära. Näeme palju vaeva pideva platvormi optimeerimisega ja et kogu keeruline logistika ja „tagatuba” jõuaks võimalikult lihtsalt kliendini. Palju on veel teha, aga sihime kaugele ja kõrgele,” ütles tunnustuse kohta Kethy Bonder.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused