20.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
ValladRapla valdKabala mõisapargis “voolab” lillejõgi

Kabala mõisapargis “voolab” lillejõgi

Selleks ei pea sõitma Kirna mõisa, et imetleda kauneid tulpe. Rikkalikku lilleilu saab nautida ka meie maakonnas – Kabala mõisapargi põlispuude all õitseb praegu paar tuhat eri värvi tulpi. Nende vaatamise eest piletiraha ei küsita.

Kirnat ei ole siinkohal põhjuseta mainitud. Kui MTÜ Kappeli Külad eestvedamisel 2021. aastal “lillejõgi” mõisaparki rajati, võeti eeskuju just sealt. Kuipalju seal praegu täpselt tulpe õitseb, ei oska projekti eestvedaja Janina Päädam enam öelda. Paari tuhande jagu võib neid aga kokku olla küll, arvab ta. Tulbipeenra rajamisele eelnes koolitus ning esimesed lillesibulad tellis koolitaja Hollandist. Veel saadi sibulaid Rapla valla haljastajalt ning hiljem on omakandi inimesed neid juurde toonud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare