17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
UudisedKehtna KHK tutvus Leedu sõiduõppe polügoonidega

Kehtna KHK tutvus Leedu sõiduõppe polügoonidega

Kehtna kutsehariduskeskuse ja Viljandi kutseõppekeskuse meeskonnad võtsid ette teekonna Leetu eesmärgiga tutvuda naaberriigi sõiduõppe polügoonidega. Õppereisi käigus jõuti kindlale järeldusele: ka Eesti vajab sarnaseid autodroome.

Panevežyst külastas Kehtna KHK delegatsioon ka 2016. aastal. Siis ammutati inspiratsiooni sõiduõppe polügoonide rajamiseks. Möödunud nädala teisipäeval ja kolmapäeval õnnestus reisiseltskonnal taas nii Panevežyse kui ka Šiauliai autodroome väisata ning omal käel praktilises võtmes sõidukogemust saada. Libedaga, vihmastes oludes katsetati sõitmist nii sõiduauto, bussi kui ka veoautoga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare