1.6 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
UudisedMärjamaa gümnaasiumi endine arendusjuht: "Minu jaoks oli loogiline valik lahkuda koos direktoriga."

Märjamaa gümnaasiumi endine arendusjuht: “Minu jaoks oli loogiline valik lahkuda koos direktoriga.”

Märjamaa vald otsib gümnaasiumile uut direktorit pärast seda, kui Kalle Uusmaa ootamatult lahkumisavalduse esitas. Koos Uusmaaga lahkus arendusjuhi kohalt Riinu Lepa. „Direktor kutsus mind oma meeskonda, et ellu viia visiooni tänapäevasest, hea mainega ja õppijat toetavast koolist. Minu jaoks oli loogiline valik lahkuda koos direktoriga,” selgitas Lepa.

Esmaspäeval kuulutas vald välja konkursi koolile uue direktori leidmiseks. Huviliste avaldusi oodatakse kuni 19. juunini. „Loodame uue juhi koolile leida uueks õppeaastaks,” ütles Märjamaa vallavanem Triin Matsalu.

6 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Miksniikaua
24. mai 2023 22:37

Õige otsus! Rääkides nüüd juhist, kes ei saa oma personaliga hakkama… plld sõnu.

Alevist
25. mai 2023 11:51

Kui personal ei kuuletu juhile,siis on viga personalis ja tuleks vahetada nad välja.

Vanem
25. mai 2023 12:45

Kui Märjamaa kool valib stagnatsiooni tee, tuleb mul 3 last mujale kooli panna.

Vanem
25. mai 2023 14:43
Vasta  Vanem

Palun väga, pane!

Viktoria
25. mai 2023 12:50

Kool on hariduse andmiseks ellu kutsutud, mitte vaba aja veetmise kohaks. Vabastades töölt kõik kvalifitseeritud õpetajad, kes justkui ei toeta uisapäisa tegutsemist ja tembeldatakse muudatuste vastasteks, on targad ja teadmistega inimesed. Nende õpetajate tundides õpilased õpivad. Nii mõnedki praegused uued ja ka nö noored on inimesed tänavalt, kel puudub absoluutselt õpetajaks olemise kompetents. Lastel on nende õpetajate tundides igav- õpetajatel puuduvad ainealased teadmised ja oskused ja siinkohal ei saa rääkida ei tingimuste loomisest ega õppimise toetamisest, veel vähem arendusjuhi sõnu kasutades olema õpetaja kui arengutee saatja. Selliseid meetodeid kasutatakse valdavalt vabakoolides ja kui ka eesmärgiks oli Märjamaa koolist teha vabakool,… Loe edasi »

Tilu-lilu
25. mai 2023 21:46
Vasta  Viktoria

Väga nõus Viktooriaga. Loodetavasti “Südameringi” kool jääb nüüd Märjamaale tulemata. MG jäägu akadeemilist haridust andvaks gümnaasiumiks, tilu-liluga häid riigieksamite tulemusi ei saa ega kõrgkooli ei pääse.