7.2 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedRaplamaa tööandjad vahetasid mõtteid töötajate tervise toetamise üle

Raplamaa tööandjad vahetasid mõtteid töötajate tervise toetamise üle

Raplamaalaste tervena elatud aastate arv on keskmiselt 58, pensioniiga on sellest suure sammu võrra kaugemal. Just seetõttu tuleks tööandjatel oma töötajate tervisesse tõsiselt suhtuda ja selle hoidmist toetada.

Saarioinen Eesti OÜ ehk Mamma tehas kutsus külla teised tervise toetamisest huvitatud ettevõtted ja asutused, et jagada häid praktikaid. Töökohal tervise toetamise osas vahetati mõtteid kolmapäeval, 24. mail.
Oma kogemust jagasid Saarioinen Eesti OÜ, Politsei- ja Piirivalveamet ja Kohila lasteaed Sipsik. Nad kõik on osa tervist edendavate töökohtade (TET) võrgustikust. „Seal ei ole mitte midagi keerulist,” ütles Saarioinen Eesti personalijuht Marelle Pihlak. Tasub aga arvestada, et muutused võtavad aega ja esimestel aastatel ei pruugi need välja paista.

Kommi süüa ei tohi
Kesk-Eesti politseijaoskonna juht Janno Ruus rääkis viisidest, kuidas kohalikus politseimajas töötajate tervisele mõeldakse. Töötajate tervis ja heaolu on organisatsiooni jaoks nii oluline, et see on üks selle strateegia eesmärke.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused