2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
UudisedAjalookonverents keskendus Hageri piirkonna pärandile

Ajalookonverents keskendus Hageri piirkonna pärandile

Hageri piirkond on terve Eesti peale omanäoline. See sõnum kostis laupäeval, 10. juunil toimunud ajalookonverentsil mitu korda. Ehk kõige meeldejäävama ettekandega esines ajaloohuviline Valdo Praust, kes kõneles teemal “Hageri kihelkonna ja ümbruskonna teedevõrgu varasemast ajaloost”.

Ajalookonverentsi puhul oli tegemist ühe kulminatsiooniga Hageri kihelkonnapäevadel, mis jõudsid lõpule päev hiljem ehk 11. juunil. Kogu konverents oli üles ehitatud järjestikustele ettekannetele, millest igaüks vaatles Hageri piirkonda oma nurga alt. Valdo Prausti valdkond olid suve- ja taliteed, mis aastasadade jooksul Hagerit teiste Eesti aladega ühendasid. Kohati ulatus Prausti info tagasi lausa muinasaega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused