14.7 C
Rapla
Kolmapäev, 1 mai 2024
UudisedRapla Rotary klubi uueks presidendiks sai Kaido Täpsi

Rapla Rotary klubi uueks presidendiks sai Kaido Täpsi

Rapla Rotary klubil oli kolmapäeva, 7. juuni õhtul Kehtna mõisas ketivahetuspidu, sest klubi asus juhtima uus president. Senine president Kalle Toomet andis ohjad üle Kaido Täpsile, kes töötab Akzo Nobel Baltics AS-i Rapla tehase juhina. Esimeste ülesannetena uues ametis nimetas ta keskkonnakonverentsi korraldustöödega alustamist, Ukraina toetamise jätkamist ning järgmise humanitaarstipendiumi ettevalmistamist.

Presidendiamet nagu kõik teised ametidki Rotary klubis on vabatahtlik. Raha keegi selle eest ei saa, tegemist on vabatahtliku panusega oma töö- ning pereelu kõrvalt. Rapla Rotary klubi on terves Eestis üks aktiivsemaid. Piirkonna koosolekute käigus mainitakse alati just Rapla klubi osavõtlikkust ja aktiivsust. “Eks me ise tunneme, et võiks olla veelgi aktiivsem – käia rohkem läbi teiste klubidega, võtta osa rohkematest Rotary üritustest, toetada veel rohkem heategevusalgatusi ning neid ise rohkem algatada – sinna poole me kindlasti püüdleme,” rääkis uus president.
Nüüd avaneb tal selles ametis võimalus oma jälg jätta. Ise on ta võrdlemisi värske Rotary klubi liige, saades liikmeks 2019. aasta talvel. Juba järgmisel hooajal sai temast klubi meister, seejärel sekretär, asepresident ja nüüd president. “Võrreldes enamiku klubiliikmetega olen olnud liige üürikest aega. Üritan klubi tegemistest maksimaalselt osa võtta, kuna mulle meeldib aidata, samuti meeldib, et klubis on väga väärikad liikmed, kellega on rõõm asju ajada ning kõike seda saadab alati hea huumor,” sõnas uus president.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare