-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedVIDEO: Rapla muusikakool sai nurgakivi

VIDEO: Rapla muusikakool sai nurgakivi

Rapla uus muusikakool Sauna tänaval kerkib jõudsalt, iga päevaga on müürid kõrgemad. Reedel, 16. juunil pandi pidulikul tseremoonial muusikakoolile nurgakivi.

Nurgakivisse lastud ajakapslisse läks muusikakooli direktor Rita Kikajoni poolt paber koos muusikakooli lühikese ajaloo ja töötajate nimedega, õpetajate ja õpilaste käsitsi kirjutatud soovid uuele majale mõeldes, pihlakaoks, mäekristall ja 2023. aasta pääsukesega 2-eurone münt. Rapla vallavanem Gert Villard lisas ajakapslisse Postimehe, Raplamaa Sõnumite ja Rapla Teataja lehe ning valla vimpli. Valla töötajad lisasid omalt poolt veel rahatähti ja mündi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare