-4.5 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
UudisedVideopodcast: Aasta äriteo tunnustuse pälvis Espaki uue ehituspoe avamine Raplas

Videopodcast: Aasta äriteo tunnustuse pälvis Espaki uue ehituspoe avamine Raplas

Kui mõelda tagasi 2022. aasta äritegevusele Rapla maakonnas, siis teiste seast torkab silma Espaki uue ehituspoe avamine Raplas. Just see pälvis hiljutisel konkursil Raplamaa aasta äriteo tiitli. Ehituse maksumus oli toona 1,45 miljonit eurot ning tööde lõppedes koliti 800 ruutmeetriselt pinnalt avarale 3000 ruutmeetrisele pinnale. Raplamaa Sõnumite podcastis on külas N&N Invest Grupp OÜ juhatuse liige ja ettevõtte üks asutaja Andres Niklus, kes räägib kogu protsessist kuidas jõuti uue kaupluse avamiseni. Samuti on toimetuses külas Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse (RAEK) juhataja ning ettevõtluskonsultant Janek Kadarik. Tema annab ülevaate parimate ettevõtete valimise protsessist. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused