-0.3 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
UudisedRändkaupmees pani tööle oma poja ja koera

Rändkaupmees pani tööle oma poja ja koera

Anu Saarto on rändkaupmees, kes räägib elavalt ja kiiresti moodustades oma lauseid nii soome- kui ka eestikeelsetest sõnadest, täpselt nii kuidas juhtub. Ta pakatab energiast ning tal pole probleem kellegagi jutule saada.

Soomlanna Anu on Raplamaal tihe külaline. Siiakanti sattudes on tal kombeks vanade klientide-tuttavatega ühendust võtta ja nii annab ta oma külastustest tihti ka Raplamaa Sõnumitele teada. Seltskond kelle ta oma Eesti reisidele kaasa võtab on läbi aastate erinev. Sel korral on tal lisaks emale ja kahele pojale kaasas ka koer Riina, keda ta ise 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused