0.7 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
UudisedRita Triinu Peussa valiti Eesti Leader Liidu juhatuse esimeheks

Rita Triinu Peussa valiti Eesti Leader Liidu juhatuse esimeheks

MTÜ Raplamaa Partnerluskogu tegevjuht Rita Triinu Peussa valiti Eesti Leader Liidu juhatuse esimeheks. Liidu juhatus kogunes neljapäeval, 29. juunil ning just seal uus esimees valitigi. Eesti Leader Liit on kohalikke Leader-tegevusrühmi koondav katusorganisatsioon. Peussa ütles, et juhatuse esimehe roll on hoida organisatsiooni tegevusel kätt pulsil ning rääkida läbi võimalike koostööpartneritega. Samuti on juhatuse esimehe roll organisatsiooni esindamine pidulikel sündmustel. Samal ajal jätkab ta ka MTÜ Raplamaa Partnerluskogu tegevjuhina.
See, kuidas kahe rolli täitmine kokku sobib, saab selgeks jooksvalt töö käigus. Küll aga ütles ta, et probleeme selles osas ta ette ei näe. Peussa kõrval kuuluvad Eesti Leader Liidu juhatusse veel Koit Kelder (Saarte Koostöökogu MTÜ), Rafael Milerman (Lääne-Harju Koostöökogu), Tiiu Rüütle (Põlvamaa Partnerluskogu), Endla Mitt (Piiriveere Liider), Merle Pussak (Ida-Harju Koostöökoda), Triin Kallas (tegevjuht) ja Karl Õmblus (MTÜ Võrtsjärve Ühendus).

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
1. juuli 2023 06:41

Jõudu tööle! Väga tubli sooritus.

Kõik uudised
Kuulutused