-5.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 dets. 2023
ValladKohila valdKohila vald sai kohtus olulise võidu

Kohila vald sai kohtus olulise võidu

Kohila vald sai kohtus olulise võidu Riigi Tugiteenuste Keskuse (RTK) üle. Vaidlus käis toetuse üle, mille RTK maksis Kohila vallale projekti “Ligipääsutee rekonstrueerimine Kohila tööstusaladele ja töökohtadele” teostamiseks. Ametniku eksimuse tõttu jäid töövõtjaga sõlmitud lepingusse lisamata teatud garantiipunktid, mille tõttu tuli vallal käia RTK-ga kohut.

27. juunil saabus riigikohtu teade, et nad ei võta RTK kassatsioonkaebust menetlusse ning seega jääb jõusse ringkonnakohtu otsus, mis andis õiguse Kohila vallale. Täpsemalt puudutab küsimus Härjaoja tee rekonstrueerimist ja 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused