-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
UudisedRiim ja rütm on Trulli käivitajad

Riim ja rütm on Trulli käivitajad

Kui mõelda lõbusate lasteluuletuste peale, on üks esimesi luuletajaid, kes pähe tuleb, Ilmar Trull. Ta on välja andnud 15 lasteluulekogu ja illustreerib oma loomingu ise. Lisaks on ta aastaid koostanud ristsõnu. Seda, millisena Trulli luule ta enda suu läbi kõlab ja kuidas ta looming valmib, kuulis 5. juulil Rapla keskraamatukogu luulelõunal.

Trull ütles, et 27 aastat, alates 1996. aastast on ta igasse Eesti Ekspressi numbrisse ühe lasteluuletuse kirjutanud. Kuigi laiselda oleks lõbusam, on ta tänulik, et lehe näol on selline ora olemas, mis teda igal nädalal loomingu lainele torgib. Arvestades, et ega lehes pole ruumiga priisata, on Trulli lasteluuletused üldjuhul pigem lühikesed, kuid siiski sisukad ja toreda mõttega. Trull lisas, et endal peab luuletades ju lõbus olema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused