13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
TVVideopodcast: Kahe noormehe mõtted enne ajateenistuse alustamist

Videopodcast: Kahe noormehe mõtted enne ajateenistuse alustamist

Järgmisel nädalal alustab ligikaudu 2000 noort inimest ajateenistust Eesti kaitseväes. See saab neile kõigile olema suur elurütmi muudatus. Raplamaa Sõnumite toimetuses on kaks noormeest, et jagada mõtteid, mis valdavad neid 72 tundi enne teenistuse alustamist. Oliver ja Tanel on mõlemad kohalikud Raplamaa poisid, keda ootab ees nende senise elu suurim väljakutse. Mida nad eesootavast teenistusest arvavad ning mis mõtetega sellele vastu lähevad? Seda saab kuulata seekordses Raplamaa Sõnumite podcastis.

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare