14.4 C
Rapla
Reede, 22 sept. 2023
UudisedKihelkonnapäev tõstis tähelepanu keskpunkti misjonitöö

Kihelkonnapäev tõstis tähelepanu keskpunkti misjonitöö

Hoopis teistsuguse perspektiivi tõstis oma ettekandes esile misjonär Matt Edminster.

Kuidas näeb välja misjonitöö Venemaal ja Eestis? Millised on erinevused ja sarnasused? Seda sai igaüks kuulata Rapla kihelkonnapäeval, mille seekordses fookuses oli kristlik misjonitöö. Selle töö tegemist Venemaal tutvustas misjonär Liliann Keskinen ning Eesti näitel kõneles endine Rapla vabakoguduse pastor Matt Edminster. Kuna selles töös tuleb ette palju suhtlemist, on ka rääkida lugusid, mis aastate jooksul on meelde jäänud.

Rapla kihelkonnapäev toimub igal aastal 22. juulil, kui tähistatakse madlipäeva, mis on Maarja-Magdaleena nimepäev. Maarja-Magdaleena on teatavasti Rapla kihelkonna nimepühak. Aastate lõikes on kihelkonnapäeval tõstetud üheks päevaks fookusesse 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused