16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 mai 2024
UudisedMitmed Raplamaa alad jäävad suvel niitmata

Mitmed Raplamaa alad jäävad suvel niitmata

Aprilli lõpus sõlmis Maa-amet ettevõttega Andiamo OÜ raamlepingud üldhooldustööde teostamiseks

Kolm Raplamaa valda said Maa-ametilt teate, mille kohaselt lõpetatakse erakorraliselt leping niitmistöid tegema pidanud ettevõttega, sest viimane ei täitnud lepingust tulenevaid kohustusi. Enne septembrit uut teenusepakkujat ei leita, mistõttu jäävadki paljud objektid suvel hoolduseta.
Aprilli lõpus sõlmis Maa-amet ettevõttega Andiamo OÜ raamlepingud üldhooldustööde teostamiseks mitmes Eestimaa vallas, sealhulgas Raplamaa kolmes omavalitsuses. Hooldamist vajavaid alasid Raplamaal oli lepingu kohaselt 11,49 ha ulatuses: Kehtna vallas kolm, Märjamaa vallas 13 ja Rapla vallas 9 objekti. Eestimaa peale oli niitmisalasid kokku lausa 123,9 ha, mis hõlmas lisaks Raplamaa omavalitsustele veel seitset valda. Juuli alguses saabunud teatises tõdeb aga Maa-amet, et kahjuks ei ole lepingupartner lepingust tulenevaid kohustusi täitnud ning koostöö jätkamist ei peeta enam võimalikuks, mistõttu öeldakse see erakorraliselt üles.
Maa-ameti riigimaade haldamise osakonna juhataja Tiina Vooro sõnul sai Maa-amet esimese signaali sellest, et ettevõte ei pruugi võetud kohustustega toime tulla, juunikuus, 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare