15.5 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
LisalehtRohelised Sõnumid: „Kunst antropotseeni ajastul” vaatleb inimese suhet keskkonnaga läbi ajaloo

Rohelised Sõnumid: „Kunst antropotseeni ajastul” vaatleb inimese suhet keskkonnaga läbi ajaloo

Kumu kaasaegse kunsti galeriis on 8. oktoobrini avatud näitus „Kunst antropotseeni ajastul”. Tegemist on Eesti suurima kunsti ja keskkonna suhteid vaatleva näitusega. Näitus hõlmab palju teemasid põlevkivi- ja metsatööstusest kuni rabade kuivendamiseni.

Näitus viib külastaja rännakule läbi kunstiajaloo ja näitab keskkonda erinevatest vaatepunktidest. Paljud vanemad tööd kannavad endas mõtteviisi, et maavarad, loomad ja muud ressursid ongi inimestele ekspluateerimiseks, et endale paremat elu luua.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused