15.7 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
UudisedRaplamaa Sõnumid näitab otseülekandes Raplamaa JK ja Pärnu JK Poseidoni mängu

Raplamaa Sõnumid näitab otseülekandes Raplamaa JK ja Pärnu JK Poseidoni mängu

Reede, 25. augusti õhtul näitab Raplamaa Sõnumite veebileht sõnumid.ee otseülekandes Raplamaa JK ja Pärnu JK Poseidoni mängu. Otseülekanne algab kell 18:30. Tegemist on Eesti jalgpalli meistrivõistluste Teise liiga lõuna-lääne piirkonna 16. vooru kohtumisega.

Enne mängu asub Raplamaa JK liigatabelis 12. kohal ning Pärnu JK Poseidon on hetkel viimasel 14. kohal. Samad meeskonnad läksid vastamisi ka tänavu 16. aprillil Pärnus ning siis võitsid väljakuperemehed 2:0. Nüüd avaneb Raplamaa JK-l võimalus võtta magus revanš.

Seekordne Raplamaa JK ja Pärnu JK Poseidoni vastasseis leiab aset Rapla Kesklinna kooli staadionil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused