8.8 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
SisuturundusMis on BB- ja CC-kreemid ja millised on nende eelised?

Mis on BB- ja CC-kreemid ja millised on nende eelised?

Naised kasutavad iga päev erinevaid kosmeetikatooteid ja ei mõtle isegi sellele, miks mõnikord ei näe nende päevane meik isegi hoolika pealekandmise korral hea välja. Kosmeetikapoe KlipShop spetsialistid, kes pakuvad laia tootevalikuga tooteid, annavad nõu, kuidas BB- ja CC-kreemidega oma loomulikku ilu rõhutada ja väiksemaid ebatäiusi varjata. Mille poolest need kreemid siis erinevad ja milleks need mõeldud on?

BB-kreem – neile, kes püüdlevad loomulikkuse poole

Kreemjad puudrid, mis on nahale rasked, ei ole igapäevaseks meigiks või loomuliku ilu rõhutamiseks soovitatavad. BB-kreem sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Mis see on? Inglise keeles tähendab see Beauty Balm. Seega on selle ülesanne hooldada naha loomulikku ilu, ilma seda raskendamata ja nähtamatuks jäädes.

Millal kasutada BB-kreemi?

BB-kreem on ideaalne meigivahend neile, kes soovivad katta väiksemaid nahaprobleeme ja saavutada ühtlase jume, samal ajal toites ja rikastades oma jume kasulike koostisosadega. See on toode, mis aitab teil iga päev nautida sametist ja säravat jumet. BB-kreemi tekstuur ei pruugi siiski sobida väga rasvase nahaga inimestele, kuna see ei takista läiget ja võib stimuleerida rasu tootmist.

CC-kreem – kosmeetikaklassika

Kui BB-kreem on veel lapsekingades, siis CC-kreem on muutunud iga naise lemmikuks. CC tähendab värvikontrolli – color control. See kosmeetikatoode on ideaalne punetuse, väikeste pigmendilaikude ja isegi tumedate laikude maskeerimiseks.

Millal kasutada CC-kreemi?

CC-kreem on suurepärane valik rasusele nahatüübile, kuna see on kerge tekstuuriga. Igapäevaseks meigiks on soovitav kasutada CC-kreeme, mis on rikastatud SPF päikesekaitsefaktoriga. See annab teie nahale kaitset päikese ultraviolettkiirguse kahjuliku mõju eest. Väga sageli rikastavad kosmeetikatootjad CC-kreemi ka kõige kasulikumate vitamiinidega, nii et päevameik annab terve, niisutatud, sileda ja noorusliku naha välimuse.

Kuidas teha õige valik?

BB- või CC-kreemi valimisel on oluline pöörata tähelepanu selle koostisele ja valida oma nahatüübile sobiv kreem. Tuleb märkida, et mõlemad tooted sobivad ka õhtuseks või pidulikuks meigiks. Sageli valitakse BB- või CC-kreemid nende suurepärase koostise tõttu baaskihiks enne professionaalse kreempuudri pealekandmist. Nende kreemide kasutamisel meigipõhjana on aga oluline, et kreempuudri ja BB- või CC-kreemi toonid sobiksid omavahel.

Universaalne vahend igale naisele

BB- ja CC-kreemid on mitmekülgsed igapäevased meigitooted, mis aitavad teil luua loomulikku välimust ja samal ajal varjata väiksemaid nahaprobleeme. Selle kosmeetikatoote ostuotsuse tegemisel on oluline valida usaldusväärne tarnija ja järgida tootja kasutamissoovitusi.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare