17.2 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
UudisedKabala lasteaia-põhikooli direktoriks sai Eve Burmeister

Kabala lasteaia-põhikooli direktoriks sai Eve Burmeister

Kabala kooli uus direktor Eve Burmeister ütleb, et õppimine ei tohi olla sund, õppimine peaks olema nauding.

1. september oli uuele koolijuhile ühtlasi ka esimene tööpäev. Burmeister ütles, et esimene tööpäev möödus hoogsalt, sõbralikult ja toredalt. „Väga armas aktus oli. Kuna ma ise olin esimest päeva, tegid suure töö ära õpetajad ja lapsed. Väga tore oli,” kommenteeris värske direktor. Ta kinnitas, et kool on alanud õppeaastaks valmis. „Üldjuhul on koolid hädas sellega, et pole õpetajaid klassi ette panna. Meil on nad kõik olemas. See on suur asi,” ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused