4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportKaius selgitati maakonna meistrid laskmises

Kaius selgitati maakonna meistrid laskmises

Nädalavahetusel võistlesid Kaiu lasketiirus Rapla maakonna täpseimad laskurid, kellele pakkusid konkurentsi ka sõbrad väljastpoolt. Maakonna meistrid selgitati välja nii täiskasvanute kui ka noorte klassides.

Maakonna lahtistel meistrivõistlustel oli kõikidel osalejatel võimalus harjutusi läbi teha kahel päeval: laupäeval ja pühapäeval. Omavahel võeti mõõtu 50 m sportpüssis lamades harjutustes ja 3×20 kolme asendi (standard) arvestuses. 25 m spordipüstoli arvestuses oli kavas kolm harjutust: 30+30 lasku (30 lasku ringmärki + 30 lasku ilmuvasse märki), kiirlaskmised 20+20+20 lasku ringmärki ja 60 lasku olümpiakiirlaskmine ehk 5-lasuliseks seeriaks aega 8 sekundit, 6 sekundit ja 4 sekundit.

Kõige arvukamalt oli kahel võistluspäeval esindatud Kaiu Laskurklubi, kelle sportlased saavutasid nii üldtabelis kui ka maakondlikus arvestuses häid kohti. Aga nüüd tulemustest.
Naiste 50 m püssist laskmise 3×20 lasku kolmest asendist arvestuses võistles kolm Kaiu Laskurklubi naist, kellest parimat tulemust näitas Su­sanna Sule, talle järgnesid Liivi Erm ja Katrin Mirtel Tutt. Samad naised võtsid omavahel mõõtu ka lamades (60 lasku), kus oli võidukas hoopis Tutt, tema järel Sule ja Erm. Neljandaks jäi Siret Heinmets-Kutser Kehtna vallast, kes laskis seda harjutust esmakordselt.
Poiste lamades laskmise (20 lasku) klass oli esindatud Kaiu klubi noormeestega. Parim sel korral Matis Fred Tutt Kaiu koolist, teisena Karl Gregor Jõras Rapla Kesklinna koolist ning kolmandana Sten Kaspar Mölder Rapla Vesiroosi koolist. Meeste lamades laskmises (60 l) oli maakondlikus arvestuses edukaim Kaspar Viiron (Kaiu LK), tema järel Mart Kutser (Kehtna vald).
Meeste standardpüstoli harjutuses 20+20+20 lasku võidutsesid taas kaiukad, neist täpseim Ragnar Juurik, siis Marek Multram ja kuigi üldtabelis saavutas kolmanda koha külalisvõistleja, kuulus maakonna meistrivõistluste arvestuses kolmas koht Aivo Meesakule. Sama klassi naiste üldtabelis platseerus esikohale Ragne Roosla (Kaiu LK), kellele järgnesid maakondlikus arvestuses Karis Söönurm ning Marleen Multram, mõlemad samuti Kaiu Laskurklubist.
Spordipüstoli meeste klassis (30+30 lasku) näitasid parimat tulemust ka üldtabelis Kaiu laskurid. Vastavalt 1. koht Marek Multram, 2. Ragnar Juurik. Maakondlikus arvestuses läks 3. koht Aivo Meesakule, kes üldtabelis võitles end kuuendale kohale.
Spordipüstoli naiste arvestuses 30+30 lasku saavutas nii üldtabelis kui ka maakondlikus pingereas esikoha Ragne Roosla (Kaiu LK). Maakondlikus tabelis võitles end teisele kohale Karis Söönurm, kolmas oli Marleen Multram.
Olümpiakiirlaskmise meeste võistlusel tuli võit samuti Kaiu Ragnar Juurikule, kellele üldtabelis järgnesid külalislaskurid. Maakondlikus arvestuses aga saavutas teise koha Marek Multram ja kolmanda Aivo Meesak.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare