10.5 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
ValladKehtna valdJärvakandi ja Eidapere noortetöös puhuvad uued tuuled

Järvakandi ja Eidapere noortetöös puhuvad uued tuuled

Kehtna avatud noortekeskuse ja Kaerepere noortetoa juhataja Annika Rannamets võtab nüüd oma tiiva alla kogu noortetöö Kehtna vallas. Ambitsioonid on Rannametsal igal juhul kõrged, sest ta soovib tuua nii Järvakanti kui ka Kehtnasse rahvusvahelisi vabatahtlikke.

Alates 1. septembrist juhatab Järvakandi avatud noortekeskust (ANK) ja Eidapere noortetuba Annika Rannamets. Tema esimene tööpäev Järvakandi ANK-i juhatajana oligi reedel, 1. septembril. Samal päeval võttis ta enda hallata ka Eidapere noortetoa. Tegelikult võib öelda, et esimese hooga on ta sellel ametikohal kohusetäitja rollis, sest Kehtna vallavalitsus nimetas Rannametsa juhatajaks tähtajaliselt, kuni juhatajakonkursi tulemuste selgumiseni, kuid mitte kauemaks kui 31. detsember 2023.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Parteiboss
13. sept. 2023 11:24

Keskerakond ka lasteni jõudnud. Varem see tütarlaps kandis üht teist nime.

Hando
14. sept. 2023 16:04

Internetis oli ta jah vene nimega ja kahel fotol näitab keelt, olles ühe onkli süles.Vallatu teine, vä?

Kõik uudised
Kuulutused