13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Raplamaal oli suvel kõige jahedam ja kõige enam vihmaseid päevi

Rohelised Sõnumid: Raplamaal oli suvel kõige jahedam ja kõige enam vihmaseid päevi

Tänavune suvi oli küll normist soojem, kuid kujunes kõige jahedamaks just Raplamaal. Kõige enam vihmaseid päevi mõõdeti samuti siin.

Keskkonnaagentuur tegi oma blogis tänavusest suvest (juuni, juuli, august) kokkuvõtte. Tänavune suvi oli Eestis normist soojem, Eesti keskmisena oli sademeid normist pisut vähem ning päikesepaistet normist pisut enam.
Suve keskmine õhutemperatuur oli 17 kraadi, kuid kõikidest Eesti ilmajaamadest oli keskmiselt kõige jahedam just Kuusiku meteoroloogiajaamas (16,4 kraadi). Kuusikul sündis tänavu veel teinegi suve rekord. 2. juunil mõõdeti Kuusikul suve kõige madalam õhutemperatuur ehk –3,3 kraadi. See oli meteoroloogiajaama jaoks uus juunikuu 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare