21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
PodcastVideopodcast: Avis Utilitas Rapla alustab uut hooaega

Videopodcast: Avis Utilitas Rapla alustab uut hooaega

Avis Utilitas Rapla uue hooaja algus on loetud päevade kaugusel. Sadolin spordihoones pannakse pall mängu reede, 22. septembri õhtul kell 19:00 kui Avis Utilitas Rapla võõrustab Tallinna Kalevit. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcastis on külas Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ning uuesti Rapla punases särgis väljakule jooksev Martin Paasoja. Jutuks tuleb see kuidas läks meeskonna komplekteerimine, kui palju võib välja lugeda hooajaeelsetest kontrollkohtumistest ning millist karistust tuleb kanda Obrad Tomicil eelmise hooaja viimasel mängul lõkkele löönud emotsioonide eest. Teemasid on laual teisigi. Eesootava hooaja kohta esitab küsimusi Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare