-5.1 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
GaleriiGalerii: Logode näitus annab ülevaate Ado Tuuga elutööst

Galerii: Logode näitus annab ülevaate Ado Tuuga elutööst

Hepa, Rapla Vesiroosi kool, Kohila raamatukogu – neid asutusi ja paljusid teisi ühendab see, et nende logo pärineb Ado Tuuga sulest ning tema ettevõttest Adograaf OÜ. Aastakümnete jooksul on logosid kogunenud peaaegu tuhat.

Reedel, 22. septembril avas Tuuga oma logosid esitleva näituse “Logo – kummiliimist tehisintellektini” Raplamaa kaasaegse kunsti keskuses. Tuuga hinnangul võib näitusel olla ligikaudu kolmsada logo ehk laias laastus üks kolmandik tema töödest. Kindlasti on need paljudele tuttavad. Eks see olegi logo idee – tekitada inimese jaoks side mõne toote või asutusega.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
26. sept. 2023 16:04

Tubli ja visa mees! Jätkuvat edu sulle!

Kõik uudised
Kuulutused