0.5 C
Rapla
Pühapäev, 28 apr. 2024
SportKaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis Energialiiga karikavõistluse

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis Energialiiga karikavõistluse

Annika Tammus

Energialiiga karikavõistlus sai alguse eelmisel hooajal, finaalpäev jäi selle hooaja algusesse. Edasi said neli võistkonda: Jõgeva SK Tähe/Olivia, Kaitseliidu Rapla maleva naiskond, SK Mustvee ja Kuusalu Eluterve Naine. Liiga võitjatena sai Rapla loosiga võtta vastase ja selleks tuli Mustvee.
Võitsime Mustveed 11:4, resultatiivsuspunkte kogusid selles mängus peaaegu kõik. Finaalis läksime vastamisi Kuusaluga, jäime viiki 0:0 ja võitja selgus bullititega. Evelyn Goldi värav osutus kuldseks ja ainsaks selles seerias. Meie ülihea väravavaht Triinu tegi ära ülejäänud töö.
Karikas on rändkarikas, mille saab endale kolme järjestikuse võidu puhul. See oli meil teine võit, võtsime karika hommikul kaasa ja tõime koju tagasi. Energialiiga hooaeg algab 28. oktoobril Kuusalus ja maakondlikud meistrivõistlused 8. oktoobril Raplas.
Raplamaa liigas osalevad naised meeskondade koosseisus, seekord osaleb 7 võistkonda, neist 5 võistleb ka maakonna meistri tiitlile ning 2 on külalisvõistkonnad.

Rapla meestele pronks

Meeste U35+ karikavõistlustel sai loosimise õiguse Prosura, kes kevadel lõppenud liigahooajal saavutas teise koha. Loositavateks olid Rapla klubi, Kadrina ja Tapa Valla Spordikeskus. Loosikübarast tõmmati välja Rapla Kepiklubi, mis meie jaoks oli halb, sest Prosura on võrreldes teise kahe võistkonnaga ikka paar kraadi tummisem võistkond.
Seega läksid meeste esimeses poolfinaalis vastamisi Kadrina ja Tapa Valla Spordikeskus, tulemus 2:1. Teises poolfinaalis kohtusid Prosura ja Rapla Kepiklubi, tulemus sama – 2:1, kahjuks ka meie üks omavärav. Vastane oli grammi võrra parem ning nii nad võidu vormistasid.
Pronksimängus võitsime Tapa Valla Spordikeskust tulemusega 6:3. Mäng väga pingeliseks ei läinudki, sest saime üsna kiiresti kahe-kolmeväravalise edu ning pingevabalt mängu lõpuni veeretada. Igale vastase väravale suutsime ise ka kiirelt vastata. Finaalis edestas Prosura Kadrinat tulemusega 4:2.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
27. sept. 2023 09:41

Tore, aga ei pealkirjast ega artiklist ei loe välja, mis alaga on tegu.