-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
ValladRapla valdNaksitrallide lasteaed läheb uuel aastal remonti

Naksitrallide lasteaed läheb uuel aastal remonti

Rapla Naksitrallide lasteaia remont peaks algama hiljemalt järgmise aasta kevadel. Tööde ajaks kolivad lapsed asenduspinnale.

Lasteaia renoveerimise kogueelarve on ligikaudu kaks miljonit eurot. Osa sellest tuleb kohaliku omavalitsuse hoonete energiatõhusaks muutmise meetme toetusest, ülejäänud katab vald oma vahenditest. Meetme vahendite kasutamine seab oma tingimused nii teostavatele töödele kui ka ajagraafikule. Kuna meetme eesmärk on hoonete energiatõhusaks muutmine ja CO2 heitme vähendamine, saab selle abil rajada soojustagastusega ventilatsiooni, renoveerida küttesüsteemi, uuendada elektrisüsteemi, seinu ja katust soojustada, avatäiteid vahetada ja katusele päikesepaneelid paigaldada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused