-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedSloveenia raamatukogud annavad eeskuju oma koostööoskusega

Sloveenia raamatukogud annavad eeskuju oma koostööoskusega

Rapla keskraamatukogu töötajad käisid möödunud aastal inspiratsiooni kogumas Taani Aarhusi raamatukogudes, aga sel aastal käidi õpirändel Sloveenias Maribori raamatukogudes.

Õpirändel oli neli eesmärki. Esiteks avastada innovatiivseid meetodeid ja lähenemisi elukestvale õppimisele raamatukogus. Mälukeskuse jaoks oli vajalik teada saada, kuidas Sloveenia raamatukogudes motiveeritakse sealseid kogukonna liikmeid materjalide kogumises osalema. Kuna raamatukokku jõuab väga erineva taustaga inimesi, oli kolmas eesmärk avastada erisusi tööks erinevate sotsiaalsete oskustega inimestega. Neljandaks sooviti tutvuda raamatukogu töökorralduse, ruumilahenduse ja organisatoorse poolega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused