-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 30 nov. 2023
ValladRapla valdKuimetsa kauplus sulges lõplikult uksed

Kuimetsa kauplus sulges lõplikult uksed

Kuimetsa toidukauplus sulges teisipäeva, 31. oktoobri õhtul oma uksed lõplikult. Viimased viisteist aastat pakkus see nii kohalikele kui ka kaugemalt tulnutele esmatarbe- ning toidukaupu. Viimane päev kujunes eriti emotsionaalseks.

Ühest küljest oli meeleolu nukker, kuid samas näitasid kohalikud üles tänulikkust sellega, et tõid poepidajatele kingitusi ja lilli. Lisaks osteti viimastel päevadel letid tühjaks.
Kuimetsa toidukauplust pidas ettevõte Aasa Kaubanduse OÜ, mille taga olid kaks suure südamega poepidajat Aarne Täpsi ja Saima Lubi. Viimased kolm aastat toimetasid nad seal puhkust võtmata. Nüüd, kui kauplus enam ei tegutse, saavad nemadki hinge tõmmata ning kodu juures pikalt oodanud remondi lõpetada.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Madis
4. nov. 2023 14:23

Pakipunkti mõttes oli küll tegu täiesti saamatu kohaga, pidevalt sealt pakke kätte ei antudki.

Tõnis Siim
5. nov. 2023 03:50

SOTSIAALSE STRESSI PÕHJUSTEST. Maakoolide ja -kaupluste sulgemine, tavainimestele ülejõu käivate maksude tõstmine – uute peremeeste – Läänemaailma valitsejate poolt 2014 riigipöörde korraldamise tagajärjel Ukrainas käivitatud Ukraina sõja (USA ja tema sõltlasriigid vs Putini Venemaa) finantseerimiseks. Sõjahüsteeria ja -psühhoosi seisundisse viidud eesti rahvas on lolliks tehtud, nad on kõrgete sõjamaksude ja militaarkulutustega, MILITARISMI kultusega nii vaimselt kui ka füüsiliselt rentslisse lükatud. Majanduslangus ja maksud, maakoolide ning ka -kaupluste sulgemine, lihtrahva vaesumine, aborigeenide põgenemine kodumaalt – annetus ning eneseohverdus Ukraina sõja ja küünetehnikute toetamiseks. Ärinaisest Johanna Lehtme ja teiste soroslastest Ukraina sõja eskaleerimise ja suure profiidiga äri ajamise kaasus iseloomustab uusi okup.võime,… Loe edasi »

Kõik uudised
Kuulutused