-14.5 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
UudisedNaksitrallide lapsed pesevad nüüd hambaid lasteaias

Naksitrallide lapsed pesevad nüüd hambaid lasteaias

Rapla Naksitrallide lasteaia mudilased pesevad sel õppeaastal hambaid hommikuti alles lasteaias.

Suukool on üleriigiline projekt, mis tegeleb laste ja noorte hambahaiguste ennetusega. Sellega on liitunud ka Rapla lasteaed Naksitrallid. Alates oktoobrist on Sammalhabeme rühma 4-5-aastased mudilased hammaste tervisele erilist tähelepanu pööranud. Lasteaia tualeti aknalaual seisab alus mitmekümne nummerdatud hambaharjaga. Projekti kaudu sai iga laps endale oma hambaharja. Hambaharjadega tuli kaasa ka hambapasta ja liivakell, mis aitab jälgida, kaua hambaid pesema peaks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused