16.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SisuturundusJärvakandi Konsum saab nutikaks

Järvakandi Konsum saab nutikaks

Linnad kasvavad ja arenevad, elutempo kiireneb, kauplustes valikud laienevad, süsteemid saavad targemaks ja keskkonnast hoolivamaks. Nii on ka Rapla Tarbijate Ühistu võtnud selle sügise eesmärgiks tuua Järvakandi Konsum tänapäeva ehk kauplus saab keskkonna­säästliku CO2-l põhineva külmasüsteemi, lisaks nutikassa, -puldid ja värske sisustuse.
Eestis on Coopi kauplustes kokku juba 530 erinevat nutikassat ja 3814 nutipulti. Coop Rapla kauplustes on kokku 21 nutikassat ja Järvakandi nutikad lahendused toovad ühistule juurde 12 pulti ning ühe nutikassa. Nutikate lahenduste kasutamine kauplustes hoiab kokku nii kliendi aega kui ka kaupluste kulusid.
Ühistu esimehe Väino Sassi sõnul on kõige olulisem luua klientidele mugavad poed, mille kaupade valik vastab ka kõige nõudlikumale ostjale, annab vabaduse valida iseteeninduskassa või müüjaga kassa vahel ja hoiab ka keskkonda. Sassi nendib lisaks nukralt, et Järvakandi Konsumi ümbruses on parkimisega kitsas, aga jalakäijate jaoks on estakaad juba saanud uue ja sileda katte ning kauplus saab värskema välisilme kevade saabudes. Uute külmseadmete lahenduste puhul suunatakse külmikutest eralduv jääksoojus sooja vee tootmiseks ja ruumide kütteks. Uuel aastal paigaldatakse päikesepaneelid.
Ajaloost mäletavad paljud Järvakandi Kaubamaja, mis oli ainulaadse kaubavalikuga ostukeskus, kuhu tuldi ostlema üle kogu Eesti. Osta sai sealt tooteid alates uhketest kardinatest ja lapsevankritest kuni mootorratasteni välja. 90ndatel jäi eraettevõtluse laienemise tõttu kliente üha vähemaks ja kaubamaja muudeti avaraks toidupoeks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare