-4.3 C
Rapla
Laupäev, 2 dets. 2023
UudisedRaplamaa naised tõid pärimuse teleekraanile

Raplamaa naised tõid pärimuse teleekraanile

19. novembril toimus ERR-i telemajas pärimusmuusikat populariseeriva telemängu “Suust suhu” pilootosa salvestus, mida ETV eetris näeb 23. detsembri õhtul. Saate sünni juures mängivad olulist rolli kaks Raplamaa naist Tiina Adamson ja Maili Metssalu.

Pühapäeval salvestatud saade on ERR-i ja BFM-i toimetaja-saatejuhi mikrokraadi õppe õpilaste lõputöö. Tiina ja Maili alustasid sellel kursusel üheskoos. Ehkki Tiina enam mikrokraadi õppes ei osale, võeti just tema välja pakutud idee töösse.
“Pidime mikrokraadi õppe ajal mõtlema välja uusi saateformaate. Oma taustast lähtuvalt ei osanud ma muule mõelda kui muusikamängudele, sest neid on teles pidevalt ja tele väga armastab muusikuid,” selgitas Tiina. “Klassikalist muusikat on väga erinevates vormides ETV eetris kõlanud, näiteks saadetes “Klassikatähed” ja “Orkestri mängud”. Ka popmuusikat on teleekraanidel palju, näiteks saates “Eesti laul” ja superstaarisaates.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused