-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
GaleriiGalerii: Rapla kultuurikeskus viis külalised juubeli puhul rännakule

Galerii: Rapla kultuurikeskus viis külalised juubeli puhul rännakule

Rapla kultuurikeskus tähistas 90. juubelisünnipäeva rännak-lavastusega, mis kulges mööda hoone rohkem ja vähem tuntud paikasid.

Rapla kultuurikeskuse hoone valmis 1933. aastal. Sellist pidupäeva vaikselt mööda lasta oleks patt. Kultuurikeskuse loominguline pere otsustas seda tänavu tähistada natuke teistmoodi. Nagu nimestki aru saada, tõi lavastus „Alice ja 90 aastat imelist Rapla Kultuurikeskuse lugu“ tuntud muinasjutu tegelased kokku meie enda kultuurikeskuse kujunemise loo ning selle taustal toimunud oluliste ajalooliste sündmustega laiemalt.
Vaatajate teejuht kultuurikeskuse avastamisel oli Alice. Rännak sai alguse Rütmani galeriist, kus on parasjagu üleval Made Balbati maalinäitus „Alice Imedemaal”, mis andis juba väikese aimduse eesootavast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused